Content voor Ingelogde Gebruikers

Stage

Zoek je een stageplaats in Groningen?

Bij Screen70 is plaats voor maximaal 2 stagiairs.
De stage heeft inhoud gericht op je opleiding, niveau en/of interesse. (zie onder)

Zoek je een adres voor je stage (van minimaal 3 weken)  bel ons dan op nummer 050 5490991 of stuur een e-mail voor meer informatie. Wij zijn SBB gecertificeerd, maar check even of jouw opleiding er bij staat, of vraag om goedkeuring bij je stagebegeleider.

Een gezond stel hersens is voldoende om bij ons stage te lopen. Ervaring met het werk is niet nodig, je gaat immers een leerproces in.
Indien je wel ervaring hebt, kun je een stapje verder in je stage.

Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en opleiding, zouden de werkzaamheden gedurende je stageperiode het volgende kunnen omvatten:

 • DTP
  Maken van teksten en lijnwerk voor klanten
  Aanpassen / veranderen van klantbestanden die meestal aangeleverd worden en realiseren van werkfilms/bruikbare snijfiles voor de productie
 • (Snij)plotten
  Met de snijplotter kun je niet alleen folies snijden, maar ook leuke combinaties maken van verschillende folies. Je gaat leren de opmaak te doen en de machine in te stellen.
 • Plakken, slitten, lamineren
  Bij de SIGN afdeling kun je handig worden in de manier waarop je met folies omgaat.
  Er moet meer gebeuren dan plotten alleen.
 • Materiaalonderzoek/tests
  Diverse kunststoffen combineren, lijmen en inkten onderzoeken, het gedrag van licht bepalen in combinatie met producten, het gebruik van kunsthars, enz. Hoe technisch en creatief ben je?
 • Lasertoepassingen
  Wat kun je allemaal doen met de laser? Probeer eens wat nieuws, zoals het graveren van foto’s en het snijden van verschillende materialen. Ontdek de effecten van parameterveranderingen, zoals off-focus werken e.d.
 • Zeefdruk
  Screen70 is van origine een zeefdruk-onderneming, en zeefdruk is nog een hele wetenschap. Je kunt helpen en leren op elk niveau.
 • Digitale print realisatie
  Op welke materialen kun je printen? Zoek dit eens uit en probeer ook alle parameters eens uit op onze mooie, digitale printer die met solvent-inkt op kunststoffen kan printen.
 • Assistentie
  Uiteraard moet iedereen weleens helpen met eenvoudige klussen, zoals inpakken, snijden, slitten, stansen enz. Dit heeft als voordeel  dat je alle aspecten leert kennen die bij het grafische vak komen kijken.

Geïnteresseerd?

Scroll naar boven