Screen70’s deelname aan de beurs Electronics & Applications

Electronics & Applications

De E&A beurs is beurs een waar bezoekers komen die slimme producten ontwikkelen of willen laten ontwikkelen. Met alle uitingen zien bezoekers op welke manier elektronica een product en het gebruik daarvan kan verbeteren.

De hele keten komt tijdens de beurs Electronics & Applications bij elkaar. Alles om een compleet elektronicaproduct te maken, of te laten maken. Vormgeving, ontwikkeling (hardware/software), productie/assemblage, componenten en productie-/ t&m equipment.

De beurs Electronics & Applications richt zich op engineers en innovators. Engineers zien op de beurs de nieuwste mogelijkheden om hun ontwerp te verbeteren. Innovators hebben niet per definitie verstand van elektronica maar zijn op zoek naar partners die helpen om hun innovatieve ideeën te verwezenlijken.

Deze beurs was op 30 mei t/m 1 juni 2017. We toonden voorbeelden van bedrukte objecten als metalen behuizingen en plaatjes, maar ook zelfklevende frontfolies en frontpanelen.
We hebben goede nieuwe contacten gelegd, en we hebben onze bestaande klanten en collega’s in de branche gesproken.  beursstand

Reacties zijn gesloten.