Behuizingen printen

U kunt door ons een mooie decoratie of een eenvoudige tekst laten aanbrengen op behuizingen of delen daarvan.

Printen of bedrukken van behuizingen

 

Naast behuizingen printen, wat vooral voor fullcolour geschikt is,  kunnen we voor u zeefdrukken, dit kan ook met meerdere kleuren. Zeefdruk is tevens de beste methode als een juiste PMS kleur belangrijk is.

behuizingen printen

behuizingen printen

Als het gaat om een fullcolour afbeelding dan kunnen rechtstreeks voor u gaan printen op de kasten of de kastdelen. Onze vlakbedprinter kan op objecten printen van maximaal 10 cm hoog, inclusief een witte kleur.

De UV vlakbedprinter

De plaatsingsnauwkeurigheid en de resolutie is perfect. We hebben een moderne machine die uitgerust is met de laatste technieken.  Behuizingen printen kan soms moeilijk zijn door oppervlaktestructuur of hoogteverschillen. Wij hebben daar vrijwel geen last van. Een sensor meet de hoogte van het object en de machine kan zo ingesteld worden dat hij nog nauwkeurig print op grillige oppervlakken.

Alternatieven voor prints op behuizingen

Uiteraard kunt u ook kiezen voor het beplakken met een folie die vooraf bedrukt is. De frontfolie variant is professioneel en beschermt de afbeelding tevens omdat die aan de achterzijde zit van de transparante polyesterfolie

Alle genoemde processen kunnen we in huis uitvoeren.

 

Reacties zijn gesloten.